Wij doen mee aan Green Friday op 24 november | bert plantagie
13 november 2023

Wij doen mee aan Green Friday op 24 november


Op 24 november bekennen we kleur, door mee te doen aan Green Friday (in plaats van Black Friday). We geven die dag geen korting, maar besteden juist extra aandacht aan duurzaamheid door bert plantagie RefurNished te lanceren.
 
Op Green Friday (24-11) starten we bij ons hoofdkantoor in Cuijk met het inzamelen van gebruikte bert plantagie stoelen onder de naam RefurNished, onderdeel van ons duurzaamheidsbeleid.
De ingezamelde goederen geven we een tweede leven, door ze weer zo goed als nieuw te maken of ze terug te laten keren in de grondstofketen (indien mogelijk).
 
RefurNished
Voor alle originele bert plantagie stoelen bieden we een vaste voucherergoeding van 25 euro per stuk, ongeacht de staat. Die kunt u besteden aan:

  • RefurNished-artikelen of andere “tweedekans” items bij het inleverpunt
  • Onderhoudsproducten of slijtageonderdelen in onze online servicehop
  • Nieuwe bert plantagie-producten bij onze dealers
  • Op Green Friday (24-11) gaat het inleverpunt voor het eerst open, van 10:00 tot 15:00 uur. Daarna kunt u er elke zaterdag terecht (10:00-15:00 uur). Meer informatie en de voorwaarden vindt u hier.
     
    Green Friday Bonus
    Op Green Friday (24-11) schenken we, naast 25 euro in vouchervorm, ook één boom voor elke ingeleverde stoel. Die boom doneren we via onze partner Trees for All. Op die manier draagt u met het inleveren van uw oude stoelen direct bij aan het verbeteren van de biodiversiteit, luchtkwaliteit en leefbaarheid. Daarnaast planten we een boom voor elke bert plantagie-dealer in Nederland en België.
     

     
    Pilot
    RefurNished bevindt zich nog in de pilotfase. Daardoor kunt u vooralsnog uw oude bert plantagie stoelen voorlopig alleen op gezette tijden inleveren bij het inzamelpunt. Zo hebben we volledig zicht op de hele goederenstroom en kunnen we eventuele verbeteringen direct doorvoeren.

    naar boven