REFURNISHED

We voelen ons verantwoordelijk voor wat we creëren en streven naar een circulair bedrijfsmodel. Daarom hebben we RefurNished bedacht; een concept waarbij we oude stoelen innemen een tweede leven geven. Door ze weer zo goed als nieuw te maken of ze terug te laten keren in de grondstofketen (indien mogelijk).

 • Geen afvoerkosten
 • Vast bedrag per stoel
 • Correcte verwerking
 • Duurzame oplossing
 • Mensen veranderen en meubels ook.

  Het kan gebeuren dat u afscheid wilt nemen van uw bert plantagie-stoelen. Dan hebben we goed nieuws voor u. Alle gebruikte bert plantagie-stoelen zijn namelijk welkom thuis, bij ons in Cuijk! Lever uw “original” in en ontvang 25 euro shoptegoed per stoel. Het maakt daarbij niet uit of die de afgelopen jaren verwend of verwaarloosd is; het bedrag is altijd gelijk en kunt u binnen een jaar besteden aan nieuwe bert plantagie-meubels, in onze Outlet of in onze online Serviceshop.


  Alleen stoelen van bert plantagie komen in aanmerking voor inname. Inleveren kan iedere zaterdag van 10:00-15:00 uur op Hulsbos 1a, 5431 NZ in Cuijk. In ruil ontvangt u een voucher (tegoedbon) t.w.v. € 25,- per ingeleverde stoel. Deze heeft u later nodig om uw vergoeding te claimen, dus bewaar hem goed.

  Zo werkt onze cashback-actie

  Investeer in nieuwe meubels.

  Wilt u nieuwe bert plantagie-meubels aanschaffen met korting in ruil voor uw oude? Dat kan, in drie eenvoudige stappen:

  1. Ga voor uw nieuwe bert plantagie-aankoop naar een van onze dealers.

  2. Mail ons een duidelijke foto van uw RefurNished-voucher, samen met een kopie van de aankoopbon van uw nieuwe meubel(s) .

  3. Vermeld in uw bericht uw IBAN-nummer en ontvang uw RefurNished tegoed binnen 4 weken retour op uw bankrekening.

  Let op: de aankoopfactuur van uw nieuwe meubel(s) mag maximaal een jaar voor of na het inlevermoment van uw oude stoelen gedateerd zijn.

  Stalen

  Krijg korting in onze Outlet.
  Lever uw RefurNished-voucher in als u uw aankoop afrekent in de bert plantagie Outlet en claim direct uw vergoeding in de vorm van korting. Let op: korting in de Outlet wordt alleen direct toegepast en kan niet gecrediteerd/met terugwerkende kracht uitgekeerd worden.

  Shop online.
  In onze online Serviceshop vindt u onder meer onderhoudsproducten, slijtage-onderdelen en stalen. Mail ons een duidelijke foto van uw RefurNished-voucher en wij zullen u een digitale kortingscode verstrekken die u kunt gebruiken bij het afrekenen.

  De kleine lettertjes.
  • Alleen authentieke bert plantagie-stoelen, voorzien van bert plantagie-label en -doek, komen in aanmerking voor een RefurNished-vergoeding. Overige producten zullen niet worden ingenomen en ook bij twijfel over de echtheid kan een stoel geweigerd worden.
  • De RefurNished-voucher is na uitgifte maximaal één jaar geldig.
  • De RefurNished-voucher is niet te combineren met andere aanbiedingen, acties of kortingen.
  • De RefurNished-voucher is niet inwisselbaar voor contant geld.

  Stoelen met een verhaal

  RefurNished-stoelen zijn misschien wel de meest interessante meubels die u kunt bezitten. Ze zijn al eens gewenst, gewild, besteld en bemind. Met aandacht gemaakt, bekeken en behandeld. Gebruikt, gescheiden, maar 100% hersteld en heel. Na een professionele metarmorfose klaar voor een tweede leven.

  • Zo goed als nieuw

  • Opnieuw door de handen van onze vakmensen gegaan

  • Meubels met een verhaal

  • Duurzaam

  Tip
  Zijn uw stoelen in uitstekende staat en vindt u een vergoeding van € 25,- per stuk te weinig? Wij werken met een vaste inruilwaarde, maar op een tweedehands-platform zoals Marktplaats kunt u vragen wat u wilt.

  Herstofferen

  Monty bank na_cropped

  Wilt u helemaal geen afstand doen van uw stoelen, maar zijn ze wel toe aan een nieuwe jas? Ook dat kan.

  De kosten daarvoor zijn sterk afhankelijk van uw keuze op het gebied van stof/leer en het model, maar liggen vaak rond de 65% van de nieuwwaarde voor een complete herstoffering, inclusief nieuw schuim. We doen u graag aanbod op maat. Mail ons gerust uw wensen, samen met een aantal duidelijke foto’s en (de gegevens op) uw aankoopbon voor een vrijblijvende offerte. Daarbij gaan we er vanuit, dat u zelf het transport van en naar Cuijk voor uw rekening neemt. Regelt u dit liever lokaal? Sommige retailers bieden ook dergelijke diensten aan. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden.

  naar boven