Creatieve impuls voor bert plantagie | bert plantagie
22 november 2019

Creatieve impuls voor bert plantagie


Het creatieve team van bert plantagie krijgt een nieuwe impuls dankzij de aanstelling van Creative director Gisella Groenewoud.

Gisella werkte 11 jaar als Art Director voor Leolux en was eerder voor de Bijenkorf actief op het gebied van visual merchandising, sales en marketing.

“De komst van Gisella zien we als een enorme verrijking en als een kans om ons merk verder te ontwikkelen op creatief vlak. We hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, waarbij de productie van kwalitatief hoogwaardige meubelen steeds centraal stond. Nu is dé tijd om onze identiteit verder te verkennen, vorm te geven en te laten floreren. We denken dat Gisella dankzij haar ervaring en persoonlijkheid de beste katalysator is voor dit proces”, zegt Bert Plantagie.

Gisella: “Mijn ambitie is om een uniek beeld te creëren voor bert plantagie op het gebied van identiteit, concepten en productontwikkeling, samen met het getalenteerde creatieve team en externe designers. Ik ben ontzettend enthousiast over het bedrijf, de merken en de mensen.”

Hoewel de functie van Creative director nog niet bestond binnen bert plantagie, zal Gisella een deel van de werkzaamheden van Mirjam Snapper overnemen. Zij gaat na 15 intensieve en zeer betekenisvolle jaren bij bert plantagie extern een nieuwe uitdaging aan. Als Vakgroepmanager Kindergeneeskunde bij het Rijnstate ziekenhuis (Arnhem) zal zij per 1 november verantwoordelijk zijn voor de operationele bedrijfsvoering van 20 kinderartsen.

Een ander deel van Mirjams werkzaamheden zal overgenomen worden door Jessica Westenbrink. Zij heeft een HR-achtergrond en zal bij bert plantagie de functie van Officemanager gaan vervullen.

naar boven