Nieuws Archive | bert plantagie

Nieuws


Hier vindt u nieuws en de laatste informatie over onze collecties, acties en trends.

Ontdek ons opnieuw tijdens de IMM in Keulen

Ontdek de nieuwste stijlen in eetkamerstoelen, tafels en loungemeubelen op de IMM in Keulen, van 14 tot en met 18 januari.

Lees meer

Wij doen mee aan Green Friday op 24 november

Op 24 november bekennen we kleur, door mee te doen aan Green Friday (in plaats van Black Friday).

Lees meer

SAMPLE SALE op 6 & 7 oktober

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober houden we een Sample Sale. Daarbij bieden we heel veel design meubels aan met hoge kortingen.

Lees meer

Presentatie nieuwe modellen in Haus Aussel

In het hart van de West-Europese meubelindustrie, in het historische, monumentale vakwerkhuis Haus Aussel, zullen wij diverse nieuwe modellen presenteren van 17 t/m 21 september 2023.

Lees meer

SUMMERDEAL: Zesde Feather gratis

Onze nieuwste Outdoor-stoel Feather is vanaf 2 juni in de aanbieding. In deze actieperiode krijgt u de zesde stoel helemaal gratis, óf de vierde voor de halve prijs.

Lees meer

Doe mee aan ons marktonderzoek en win

Om onze communicatie nog beter af te stemmen op de wensen en behoeften van de consument, voeren we momenteel een marktonderzoek uit. Helpt u ons verder in de juiste richting door enkele vragen te beantwoorden? Dan maakt u kans op een Olly bijzettafel!

Lees meer

Onze reis naar duurzaamheid te zien op Design District

Op 24, 25 en 26 mei exposeren wij op Design District in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
Tijdens dit vakevent voor interieurprofessionals leggen wij de focus op innovatie, ontwikkeling en onze reis richting duurzaamheid.

Lees meer

Eerste bomen bert plantagie bedrijfsbos geplant

De eerste bomen van het bert plantagie bedrijfsbos zijn op 16 februari geplant in Leersum. Dit bos wordt voor ons gerealiseerd door Trees for All.
Hiermee compenseren we onze CO2-uitstoot voor een deel en leveren we direct een bijdrage aan een betere leefomgeving.

Lees meer

Onze nieuwe partner: Trees for All

2500 bomen zullen in 2023 in de bedrijfsbossen van bert plantagie worden geplant door Trees for All. Met deze investering willen we onze ecologische voetafdruk verder te minimaliseren, zodat we de wereld écht mooier maken met onze meubelen, in alle opzichten.

Lees meer

Next-gen komt eraan

Maak plaats, nex-gen komt eraan! De jonge ontwerper Puck Steenkist werkt aan haar carrière én een stoel voor ons. Daarmee treedt ze in de voetsporten van haar vader Stefan Steenkist.

Lees meer

Table Talk

Bestaat uw ideale tafel al in uw hoofd, maar heeft u hem nog niet in een winkel kunnen vinden? Praat met uw dealer, want de kans is groot dat wij deze voor u kunnen maken - zonder dat u voor maatwerk betaalt! Mixen en matchen binnen een collectie moet kunnen, vinden wij.

Lees meer

Nieuwe brochure

Onze vertrouwde en actuele producten vind je samen met een verse dosis inspiratie in onze nieuwste brochure.

Lees meer

Ontdek ons op Internorga

Om te laten zien dat wij de perfecte interieurcocktail in huis hebben voor elke horecagelegenheid, exposeren we op de Internorga in Hamburg.

Lees meer
naar boven